marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Yksin jäänyt 5v. tyttö

Tanja

Email

Heippa!

Olen Kaneli, alkuvuodesta 5 vuotta täyttänyt marsuneiti.

Olen viime aikoina hiukan kovia kokenut ja etsin nyt loppuelämän kotia itselleni.

Asustelin Tuusulassa vielä tämän vuoden alussa, mutta kävi niin ikävästi, että elämänkumppanini jouduttiin sairastumisen takia laittamaan ikiuneen ja minulle etsittiin uutta kotia, jossa pääsisin lajitoverini seuraan, sillä yksin en viihdy. Päädyinkin muuttamaan helmikuun puolivälissä Tampereelle uuteen kotiin yksin jääneen marsurouvan seuraksi. Tulimme tosi hyvin juttuun, olenhan kaikkien kaveri, mutta sitten tapahtui jotain todella odottamatonta. Tähän asti täysin terveenä ollut ystäväni sairastui vakavasti ja hänetkin täytyi lopulta laskea ikuisille apilaniityille. Olen siis muutaman kuukauden sisään menettänyt kaksi marsukaveriani.

Olen aivan hurmaava persoona, reipas ja helppo käsitellä. Tykkään sylissä ollessa pusutella ihmisten naamat puhtaaksi ja nautin hellyydestä. Tampereen kotini on jo kolmas kotini.

Olen ollut tähän asti täysin terve, eikä minun ole tarvinnut eläinlääkärissä käydä. Toisen nisän kohdalla minulla on havaittu olevan n. viinirypäleen kokoinen pallura, tätä ei ole eläinlääkärin toimesta tutkittu. Patti on ollut minulla jo edellisessä kodissa, mutta tietoa siitä milloin se on tullut ei ole. Tällä hetkellä se ei vaivaa minua millään lailla, eikä se ole kasvanut viimeisen 3 kk aikana. Nykyinen omistajani on valmis käyttämään minut eläinlääkärissä asian tiimoilta ennen uuteen kotiin siirtymistä ja jotta uuden kodin saanti ei jää tästä kiinni hän on myös valmis osallistumaan eläinlääkärikustannuksiin jos jotain toimenpiteitä patin osalta täytyy jatkossa tehdä uudessa kodissa.

Olen kokenut viime aikoina kovia ja tarvitsisin kodin jossa osataan olla vanhemman marsun kanssa ja mitä enemmän minulla olisi kavereita sen parempi. Uuden kodin täytyy olla viimeinen kotini, jossa minusta pidetään hyvää huolta loppuun asti ja jossa on kavereita ennestään vähintään yksi, mielellään enemmän sillä en usko, että kestän enää kolmatta kertaa yksin jäämistä uudessa paikassa.

Yhteydenotot vain marsuihin perehtyneiltä aikuisilta. Kerrothan viestissäsi minkälaisen kodin voisit minulle tarjota ja historiaasi marsujen parissa.

Yhteydenottoasi odottaen
Kaneli ja Tanja

Kaneli vaihtaa kotia vain oikean paikan löytyessä.

5C870342-BA5E-4664-AE20-A37923187E5F.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.