marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Urosmarsu etsii uutta kotia, Helsinki(alle 1v)

Marjo Kosonen

Email

Urosmarsu etsii uutta rakastavaa ja välittävää kotia Helsingissä

Taku (synt. 10/2021) etsii uutta rakastavaa kotia jossa marsukavereita, tilaa liikkua, paljon seuraa sekä herkkuja tarjolla.

Taku muutti veljensä Tikun kanssa meille 9 viikon ikäisenä kasvattajalta joulukuussa. Teini-ikään tultuaan veljekset eivät ikäväksemme tule toimeen keskenään laisinkaan. Taku on vikkelä, tottunut käsittelyyn mutta ei viihdy yksin edes aidan takana vaan tämä, lempiminen Houdini saanut, söpöläinen ei esteistä välitä kun on tarve päästä lajitoivereiden luo. Kun on yhdessä “vanhuksemme” kanssa, on rauhallinen mutta leikkisä.
Meille saa ennakkoon tulla tutustumaan.

Vaihtoehtoisesti velipoika Tiku (synt. 10/2021) , luonteeltaan rauhallisempi mutta kooltaan isompi, voisi vaihtaa kotia. Tiku on samanvärinen kuin Taku mutta päälaella ja leuan alla piilossa on hiukan valkoista. Molemmat ovat kastroimattomia.

Hp. 50€
(Hinnasta voidaan keskustella, tärkeintä kuitenkin olisi löytää uusi hyvä koti.)

Plussaa jos vielä saamme kuulumisiakin ajoittain. Meiltä saa lyhyiden lomien ajaksi myös hoitopaikan. 🙂

IMG_20220502_212001.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.