marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Kaksi naarasmarsua etsii rakastavaa ja osaavaa marsukotia

Kirsi Elfving

Email

Joudun suureksi surukseni  luopumaan rakkaista marsuistani  terveydentilani vuoksi. Leikkauksia tulossa useampia ja niihin pitkät kuntoutukset.

Hyvää ja osaavaa kotia etsivät siis Iris  ja Rosa tyttöset. Ovat nyt kaksivuotiaita. Täyttävät pian kolme, syntyneet 1.10 -19. Tytöt ovat sileäkarvaisia ja väreiltään agouti white golden. Ovat tottuneet isoon laumaan, jossa ikänsä asuneet, mutta luonnollisen poistuman kautta jääneet nyt kahdestaan. Viihtyisivät varmaan parhaiten isommassa porukassa, mutta pärjäävät varmaan  kahdestaankin.

Asuneet ikänsä isossa aitauksessa ja tilaa toivotaan niille jatkossakin. Olleet aina terveitä ja virkeitä pikkukavereita.

Uudelta kodilta toivotaan aikaisempaa marsukokemusta ja osaamista, tilaa asumiseen, huomiota ja hellittelyä sekä eläinlääkärin hoitooon pääsyä tarvittaessa. Ja siis mielellään pääsyä laumaan kavereitten kanssa asumaan.

Päätös luopua ei ollut helppo ja siksi toivon pienille rakkailleni loppuelämän marsukotia, jotteivat joudu kiertoon.