marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

M – Uroksia ja naaraita Helsinki – Hämeenlinna

Aida Depner

Email

Urokset

Maailman Dragonairi, synt. 13.4.2023, abessinialainen, brindle
i.Maailman Iik Wheek Riipperi e. Maailman Pikku Petturi
Maailman Jesperi, synt.1.8.2023, aby (pet) brindle/white
i.Maailman Semmari e.Maailman Tammitynnyri

Kuvassa reunimmaiset: Black ja goldenagouti urospoikaset Maailman Matadori ja Maailman Manageri s.23.8. i.Maailman Umppari, e.Vikatikin Ellie

***

Marsut myydään rekisteröitynä Suomen Marsuharrastajien rekisteriin. Marsun hinta on 70€/kpl nuoret ja 60€/kpl aikuiset. Hintaan sisältyy hoito-ohjeet, kasvattajan tuen koko marsun eliniän ajaksi, marsulle pussi tuttua ruokaa muuttoa helpottamaan sekä ostajan halutessa myös Suomen Marsuharrastajien 2023 jäsenyys.

Marsut asuvat Hämeenlinnassa, Hauhon Eteläisissä, josta uusi omistaja noutaa lemmikin itse.
Kuljetusmahdollisuus mm. Helsinkiin työmatkan varrelle.

Kerro yhteydenotossa hieman itsestäsi. Millaisen kodin sinä voisit tarjota näille kullannupuille. Marsut etsivät elinikäistä rakastavaa kotia (4-6v), lämpöistä syliä, voikukkapusuja ja huolenpitoa. Marsu on laumaeläin ja tarvitsee toisen marsun seurakseen. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja autan parhaani mukaan myös myynnin jälkeen koko marsun eliniän ajan.

Omistajan velvollisuuksiin kuuluu ottaa selvää marsun perustarpeista jo ennen lemmikin hankintaa. Marsut syövät heinää ja se allergisoi voimakkaasti. Marsuilla käytetään useimmiten alusina puruja, joka tuottaa runsaasti pölyä ympäristöön. Marsu itse on myös helposti allergiaa aiheuttava eläinlaji.
Omistajan velvollisuuksiin kuuluu viedä marsu eläinlääkäriin, jos epäilee sen elämän aikana mitään sairautta. Omistajan täytyy tietää, että marsun vieminen eläinlääkäriin maksaa reilusti enemmän, kun mikä sen ostohinta on. Se ei saa olla esteenä eläimen hoitamiselle. Myös päätös eläimen lopettamisesta vanhuuden tai sairauden takia kuuluu omistajalle ja näiden tiedostaminen täytyy olla kristallinkirkkaana mielessä, kun omistaja ottaa vastuun uudesta pienestä elämästä, jonka hyvinvointi on ihmisen vallassa.

Laita viestiä maailmanmarsula@gmail.com tai nopeammin (lue:tykkään enemmän) whatsappina 044-3680994
Yhteydenotot vain täysi-ikäisiltä.

20230925_173251.jpg