marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Kaksi urosmarsua (Kanta-Häme)

Taru Heikfolk

Email

Löytyisikö tätä kautta uusi koti kahdelle ihanalle marsupojalle (tällä hetkellä asuvat Hausjärvellä)?

Teuvo on tullut meille noin kolme vuotta sitten toisesta perheestä. Hän on noin 5-vuotias. Teuvon ystävän menehdyttyä hänen kaverikseen hankittiin kaksi vuotta sitten jouluna luovutusikäinen poikamarsu, Tito. Pojat tulevat hyvin toimeen keskenään ja ovat luotettavia käsitellä.

Ajanpuutteen vuoksi pojat etsivät nyt uutta kotia. Nykyisessä perheessä marsuharrastus on päättymässä näihin pieniin ystäviin. Uuden kodin löytymisellä ei ole kiire ja ostajaehdokkaalta toivotaan, että olisi sitoutunut marsujen hoitoon ja harkinnut eläimen hankintaa jo hetken.

Pojat muuttavat uuteen kotiin oman häkkinsä ja tuttujen heinien ja ruokien kanssa. Hinnasta voidaan neuvotella. 🙂

7A2A4860-F554-4756-AEFF-52CCB80917D0.jpeg