marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Ostetaan tyttö marsu noin 4 vuotias

Jari Uhl

Email

Neljä vuotias tyttö marsu kaipaa kaveria hyvään kotiin 5 ja 6 vuotiaiden kaveiden nukuttua pois. Meillä marsut saavat olla olohuoneessa aina vapaana niille varatulla alueella ja kahdessa yhdistetyssä häkissä, josta pääsy fleece peittojen päälle. Aina tarjolla heinää, erilaisia pellettejä päivittäin myös tomaattia, kurkkua, salaattia joskus omenaa ja paprikaa sekä kesäisin tuoretta heinää. Vedet vaihdetaan pari kertaa päivässä ja häkit siivotaan päivittäin. Hoitoon eläinlääkärille pääsee aina kun jotain tarvetta ilmenee. Kokemusta marsujen hoidosta on kuuden vuoden ajalta. Terveet ja mielellään sekarotuinen ja monivärinen yksilö tai ehkä kaksikin vanhempaa noin 4 vuotiasta olisi mieluinen uusi kaveri reippaalle ja kiltille tyttö marsulle.