marsuista tietoa suomeksi suomalaisille

Joulukalenteri 2022

Joulukuu! Ja perinteisen joulukalenterin aika. Kiva että saavuit tänne seuraamaan!

Eevee, Almond’s Pirteä Puutarhatonttu ja Almond’s Gimma
Almond’s Penelope Featherington
Lahjalistat joulupukille kuntoon. Lelukatalogit selattu kannesta kanteen. Joulun ajan tärkeimpiä pienten ihmisten ja ehkä marsujenkin hommat hoidettu. Almond’s hihkuva Hienohelma, Almond’s Iik mikä pyjamabanaani, Almond’s Öinen porkkanavaras, Almond’s Iik mikä iltavilli.
Joulupallot on kyllä niin kauniita ja joulun yksiä tärkeimpiä koristeita sanoisin. Oma heikkouteni on nää gliter pallot. Ne vaan on niiiin ihania. Kuvassa. Almond’s Pyjamabanaani
Lahjatoiveet pukille lähetetään, postilaatikkoon kirjeet pudotetaan. Kohti korvatunturia kirjeet kuljetetaan! Kuvassa: Domino
hyvää itsenäisyyspäivää!
Pikkutonttu koristeli pikkumarsujen kuusen kuvassa: Stöpselnäsans Lilla Lyster
Pieni tonttu metsään meni ja ihaili loimuavaa revontulitaivasta. Almond’s Lady Lucinda söpö pieni mustanenu, jolla aina tuima ilme.
9.12 enää 22 päivää tätä vuotta jäljellä ja 15 päivää jouluun. Joko teillä on kaivettu joulukoristeet esille? Almond’s Lucky Charm, Almond’s Pirteä puutarhatonttu ja Almlond’s Lady Lucinda. Nämä kaksi viimeistä ovat tyttö ja äiti.
Almond’s Wiljonkka, tämä neiti on niin sydämellinen ja kiltti 😍
Almond’s Leijonakuningas. Leijonaluninkaalla on minusta tosi kaunis katse ja ihanat mutruhuulet. Kun se syntyi se ihastutti minut kaikista sisaruksistaan 🥰 luonteeltaan hän on menevä ja utelias.
Enää toiset 12 päivää jäljellä, joko alkaa jännittään? Vieläkö on paljon jouluhommia tekemättä. Almond’s Sunshine, voi tätä pientä ihanuutta. Voisiko marsu paljon kauniimpi olla. 😍 rakastan sen mustia tassuja ja nenua. Se on niin söpö.
Ihana Eevee tortunleipomishommissa
Almond’s suklaatiikeri avaamassa 14 päivän luukkua. Eikö olekkin hänen väritys ihana? Suklaassa goldeneita raitoja. Ihastuttava kuiku, suku peräisin flying marsuista.
Almond’s katinkultahamsteri ja Almond’ silmänilotulitus
16. Täyty vierailla joulukoriste outlet myymälässä, että löyty uusia koristeita kalenteriin 🤣 on se komia koriste. Almond’s  Romance ja Almond’s Pöytälaatikkorunoilija.
Mitäs sieltä kaakaokalenterista paljastuikaan? Mitäs kaakaoita ne tämmöiset ovat?
Tunnelmaa 💜, kuvassa Almond’ Lucky charm
Tonttu ikkunasta voi kurkistaa ja lapset pahanteossa pukille paljastaa!! Kuvassa: Almond’s Alba Esmeralda
Ei enää montaa luukkua jäljellä! Almond’s Gimma, Almond’ Penelope Featherington, ja Eevee
Joululaulut puutarhatontun tapaan
Joulupukkia etsimässä. Almond’s Lion King “leijonakuningas” ja Stöpselnäsans Lilla Lyster “lilla”.
Hyvää Joulua! Merry Christmas! God Jul! Vrolijk Kerstfeest! Buon Natale! Kala Christougena! Frohe Weihnachten! Feliz Navidad! Joyeux Noel! ❤